A személyes adat és kezelése

1.) Személyes adatként kezelünk és védünk valamennyi, a Megrendelő által a webshopunkban, a regisztráció során megadott információt. Az adatok közlésével a Megrendelő hozzájárul az adatainak kezeléséhez. A megadott adatok valóságtartalmáért a Megrendelőt terheli a felelősség. A Music Express Kft. jogosult ellenőrizni a Megrendelő által megadott adatok valódiságát, továbbá a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni.

2.) A személyes adatok adatkezelője kizárólag az Music Express Kft.

3.) Adatfeldolgozót nem veszünk igénybe. Az adatkezelési folyamatban résztvevő munkavállalók titoktartási kötelezettség alá tartoznak.

4.) A Szolgáltató az adott Megrendelő adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatvédelem követelményeinek megszegésével okozott kártért felel. A Szolgáltató mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő.

A személyes adatok forrása, az adatkezelés célja, időtartama

 1.) A személyes adatok forrása a következők lehetnek:

 - Webshop regisztráció: A regisztrációkor a következő adatokat kötelező megadni: azonosító (felhasználónév), email-cím, szállítási név és cím, számlázási név és cím, telefonszám. Facebook fiókjukkal regisztrálók a Facebook felhasználónevüket, ehhez kapcsolódó esetleges e-mail címet. Ezeket az adatokat a megrendelések kiszolgálása és kapcsolattartás érdekében tároljuk. A regisztrációhoz szükséges jelszót a rendszer titkosan, adatkezelők és más számára nem hozzáférhetően, MD5 kódolással tárolja. Az elfelejtett jelszó helyett rendszerünk a háttérben, az adatkezelők vagy más számára nem hozzáférhetően, titkosítással küldi.

- Hírlevél, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldal hírlevelére lehetőség van feliratkozni. A feliratkozás önkéntes. A leiratkozás minden egyes kiküldött levélben jelzett hivatkozáson keresztül történhet.

2.) A fent jelzett az adatokat az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 47. § alapján a megrendelést követő ötödik év végéig őrzi meg az adatkezelő.

3.) Az adatokat a Szolgáltató mindaddig nyilvántartja, amíg erre Megrendelő igényt tart, vagy a két cég közötti kereskedelmi viszony fennáll, illetve annak megszűnése után annyi ideig, amíg a rá vonatkozó törvényi vagy pénzügyi kötelezettségek szükségessé teszik. Az utána következő időben a Megrendelő adatait cégünk kereskedelmi nyilvántartásából törli (archiválja, biztosítva annak nem felhasználhatóságát.)

Az adatok módosítása, törlése, tájékoztatás-kérés:

Személyes adatainak módosítását (helyesbítését), illetve törlését a regisztrációt követően bármely időpontban kérheti. Kérjük, hogy ezen igényét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött üzenetben jelezze nekünk.

Személyes adatok törlése

A webáruházunk által megőrzött, rendeléskor megadott címeit az oldalunkra bejelentkezve a "Megrendelés" menüpont alatt lévő "Megrendelői adataim" almenüpontra kattintva érheti el, ahol változtathatja vagy törölheti azokat.

Az adatkezelő adatai:

A www.promohungary.hu címen működő webáruház üzemeltetője a Music Express Kft.

Képviselő/webáruház vezető:

Pöhacker Zita

Adóigazgatási szám:

13438807-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-131768

Nyilvántartó cégbíróság:

Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Székhely:

2360 Gyál, Kossuth u. 19/1

Központi ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálat:

2360 Gyál, Kossuth u. 19/1

Hétfő-péntek, 10.00-18.00