Lépjen kapcsolatba velünk

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre az itt megadott telefonszámokon, vagy e-mailben, minden munkanapon 9 és 18 óra között.

Ahhoz, hogy még könyebben tudjunk Önnek segíteni az ajándékok kiválasztásánál, kérjük, hogy az üzenet mezőben adja meg telefonos elérhetőségét is. Cégünk nem szolgál ki magánszemélyeket. A Promo Hungary (Music Express Kft.) cégeknek, vállalatoknak, hivataloknak készíti és kínálja PR- és promóciós ajándék termékeit.

Küldjön nekünk üzenetet

Az alábbiak kitöltésével írhat nekünk és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk önnek. Kérjük, ha lehetséges, adja meg üzenetében az ön által képviselt cég nevét és az Ön telefonos elérhetőségét is.


captcha
Powered by BreezingForms

Elérhetőségeink

2360 Gyál, Kossuth u. 19/1

Telefon: (+36) 20 3214771 vagy (+36) 29 265 288

Küldjön nekünk emailt:

Email küldése

e-mail: uzletiajandek@gmail.com

  • H

    A világ egy könyv és azok, akik nem utaznak, csak egy oldalt olvasnak el belőle.

    St. Augustine

A PROMO HUNGARY a Music Express „Ajándékvállalat”  egy új márkája, amely Magyarországot is reprezentáló ajándékokat készít.

A PROMO HUNGARY a Music Express „Ajándékvállalat” egy új márkája, amely Magyarországot is reprezentáló ajándékokat készít.
Tevékenységünkkel azokat a cégeket, szervezeteket szolgáljuk ki, amelyek reprezentációjuk során is a magyar kultúrát, gasztronómiát, formát, múltat, illetve hagyományokat képviselő és támogató ajándékokat részesítik előnyben.

Minden olyan alkalommal, amikor egy sikeres vállalat a reprezentációs ajándékok kiválasztásán dolgozik, a cég vezetői szeretnék, ha olyan ajándékra esne a választás, amely méltó a vállalatukhoz.

A Promo Hungary igyekszik olyan üzleti ajándékokat készíteni, amelyek színvonalban magasan kiemelkednek a hétköznapi üzleti ajándékok közül és a kultúrát is támogatják.

Válassza ki az önnek legjobban tetsző és a vállalatához legjobban illő kiadványunkat, s rákattintva informálódjon az esztétikus külső jegyeken túl a kiváló belső tartalomról is. Ismerje meg, hogy partnereink miképp vélekednek rólunk, s hogy termékeink által Ön és vállalata hogyan tehet szert nagyobb elismerésre partnerei körében. .

Logo Footer

Tel.: 0620 321 4771 --- Music Express Kft. --- 2360, Gyál, Kossuth u. 19/1