Parliament and Tokaj

Az Országházat új megközelítésben megismertető kötet bemutatja az Országház tervezését, építését, az épület mindennapi használatát, az ott folyó régi és mai életet,

SKU PTA-01
14,800Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Holloházi - Szamos

A Szamos krémlikőr, Szamos Miklós a leghíresebb magyar marcipán készítő család tagjának eredeti receptje alapján, természetes mandula kivonat és növényesszencia felhasználásával készült. A kitűnő minőségű, egyedi tejszín krémlikőr mellé elegáns Hollóházi bonboniert választottunk a legújabb magyaros ajándék kollekciónkba.

SKU SZHL1
7,950Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Authentic Hungarian Collection

A kiadvány zenei lemezén Johannes Brahms Magyar Táncai-t hallhatjuk, míg kiegészítőként a magyar népi kultúra egyik fontos elemét, Szatmári Szilvapálinkát választottunk, melynek további exkluzivitását adja, hogy Hollóházi porcelánkulacsban került a díszdobozba.

SKU AHC01
7,600Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Treasures of Tokaj - Tokaj Kincsei

A Tokaji Aszú több mint fél évezredes világhírnévnek örvendő magyar különlegesség, amelyet egykor Európa királyi asztalainál csak olvadt aranyként emlegettek. Az exkluzív szett a Tokaj borvidék legismertebb termékeit, Tokaji Aszút és Aszúszem bonbont tartalmaz.

SKU TTK001
7,000Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Executive Set - Men

Különleges alkalmakkor kiemelt partnereinek ajándékozzon igazi különlegességet. A díszdobozban ezúttal Cerutti 1881 toll dísztokban, mágneszáras névjegykártyatartó, libamáj konzerv, 2006-os évjáratú 3 puttonyos Tokaji Aszú, Hollóházi porcelánkulacsban Óbarack pálinka található. Arany szatén szalaggal átkötve szállítjuk.

SKU Ex_SET_M
23,750Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok