Hungarian Masterpieces

A Magyar Mesterművek címmel készített ajándékunk zenei lemezén Liszt Ferenc két klasszikus remekműve, a Tasso és az Orpheus hallható - melyeket hangszerelésük miatt is, igen különleges hely illet meg a „Szimfonikus költemények” sorában

 - a méltán világhírű Magyar Állami Hangversenyzenekar előadásában, Ferencsik János vezényletével. Az Unicum Szilvában két hungaricumot házasítottak össze: az őshonos magyar gyümölcsöt, a szilvát és az Unicumot. Csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül, a tölgyfahordóba halmozott aszaltszilva-ágyon történő érlelés teszi teljessé. Egyedi ízét a kiváló minőségű aszalt szilva adja. Kiszerelése lehetővé teszi a repülőgép utasterében történő szállítást.

Ez az esztétikus, mégis klasszikus értékeket képviselő üzleti ajándék kulturáltan és kifinomultan képviseli vállalatát és Magyarországot.

Unicum-Masterpiece-2017-sm

SKU Hungarian_Masterpieces
7,200Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok