Treasures of Tokaj - Tokaj Kincsei

A Tokaji Aszú több mint fél évezredes világhírnévnek örvendő magyar különlegesség, amelyet egykor Európa királyi asztalainál csak olvadt aranyként emlegettek. Az exkluzív szett a Tokaj borvidék legismertebb termékeit, Tokaji Aszút és Aszúszem bonbont tartalmaz.

A hat Aszúszem desszert - Tokaji Aszú Bonbon 52%-os étcsokoládéból, a tölteléke Tokaji aszúból valamint mazsolából készül, és semmilyen más adalékanyagot nem tartalmaz. Különleges, könyvkötészeti technológiával készített díszdobozban, nemzeti színű szalaggal átkötve egészíti ki a 3 puttonyos 2006-os évjáratú Tokaji Aszút. Ez az elegáns üzleti ajándék, színvonalasan reprezentálja Önt, vállalatát és Magyarországot bármely fontos találkozón, konferencián, belföldi és külföldi partnerei körében egyaránt. A csokoládé minőségét szállítástól számított 5 hónapig őrzi meg. A bor kiszerelése 250 ml, így ez az ajándék a repülőgép utasterébe nem vihető fel, csak a csomagban feladva szállítható.

A termék minimális rendelési mennyisége: 10db

Tokaj-collection-sm

SKU TTK001
7,600Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok