Hollóháza - Tokaj

Az exkluzív összeállításában egy olyan különleges porcelánt kombináltunk az ország leghíresebb borával, mely elegáns és arisztokratikus légkört teremt. A XVIII. századi barokk stílusában készült Hollóházi porcelánok közül választásunk egy aranyozásban gazdag bonbonierre esett, mely sem méretével, sem külsejével nem hivalkodó, mégis tökéletesen alkalmas arra, hogy egy igazán elegáns és értékes ajándékká váljon.

A kiadvány színvonalát tovább emeli a 2006-os évjáratú 3 puttonyos Tokaji Aszú; a bor kellemes illatában az őszibarack, a vanília, a szentjánoskenyér és a csokoládé jegyei fedezhetők fel. Fenséges aromája és ízvilága elvarázsolja testünket és lelkünket egyaránt. A kiadvány reprezentatív díszcsomagolásban készül, hogy külső megjelenésében is egyedi, kifinomult ajándékként képviselhesse Önt és vállalatát.

A bor kiszerelése 250 ml, így ez az ajándék a repülőgép utasterébe nem vihető fel, csak a csomagban feladva szállítható.

Holloházi-Tokaj-2017-year-sm

SKU HT01
17,000Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok