Budapest Gasztronómia
Exkluzív kiadványunkban található Budapest könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv; a kiváló recepteken túl, az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét, a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba sült pogácsától a lacikonyháig.
Kiváló kiegészítője a Hungaricum cseresznye pálinka. A Matheus Pálinkaház ötvözi a ferences szerzetesek évszázados tudását, az érlelési és lepárlási tradíciókat, korunk elvárásait, a minőség iránti elkötelezettséget. A gondosan válogatott gyümölcsökből páratlan, selymes zamatú, gyümölcsös illatú pálinka születik, melyet élvezet kóstolgatni egy jó könyv mellett.
A könyv angol vagy német nyelven rendelhető. A pálinka kiszerelése: 0.1 l, így a kiadvány könnyen szállítható, a repülőgép utasterére is felvihető.