Holloháza - Szamos Klasszikus szett

Minden terítéken jól mutatnak a klasszikus porcelánok. A Hollóházi Porcelánmanufaktúra 1777-ben alakult meg és Magyarország legrégebbi porcelángyárának számít, 2017 óta pedig hungarikum.

SKU HSZK-01
24,400Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Parliament and Tokaj

Az Országházat új megközelítésben megismertető kötet bemutatja az Országház tervezését, építését, az épület mindennapi használatát, az ott folyó régi és mai életet,

SKU PTA-01
15,800Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Holloházi - Szamos

A Szamos krémlikőr, Szamos Miklós a leghíresebb magyar marcipán készítő család tagjának eredeti receptje alapján, természetes mandula kivonat és növényesszencia felhasználásával készült. A kitűnő minőségű, egyedi tejszín krémlikőr mellé elegáns Hollóházi bonboniert választottunk a legújabb magyaros ajándék kollekciónkba.

SKU SZHL1
9,700Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Authentic Hungarian Collection

A kiadvány zenei lemezén Johannes Brahms Magyar Táncai-t hallhatjuk, míg kiegészítőként a magyar népi kultúra egyik fontos elemét, Szatmári Szilvapálinkát választottunk, melynek további exkluzivitását adja, hogy Hollóházi porcelánkulacsban került a díszdobozba.

SKU AHC01
8,700Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Treasures of Tokaj - Tokaj Kincsei

A Tokaji Aszú több mint fél évezredes világhírnévnek örvendő magyar különlegesség, amelyet egykor Európa királyi asztalainál csak olvadt aranyként emlegettek. Az exkluzív szett a Tokaj borvidék legismertebb termékeit, Tokaji Aszút és Aszúszem bonbont tartalmaz.

SKU TTK001
7,600Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok