Budapest kép szett 3

A különlegessége a kép kollekciónak, hogy a képek 23 karátos aranyozott kerettel készültek. A képek mérete 9*10 cm. Könnyen szállítható.

Budapest nevezetességei (Budai Vár, Parlament, Lánchíd) kép szett barna színű ablakos díszdobozban szatén szalaggal átkötve. A különlegessége a kép kollekciónak, hogy a képek 23 karátos aranyozott kerettel készültek. A képek mérete 9*10 cm. Könnyen szállítható.

Ajánljuk olyan üzleti partnerek részére, akiket nem szeretnénk alkohol tartalmú termékkel megajándékozni.

A Széchenyi Lánchidat ábrázoló aranyozott kép, amely Budapest egyik jelképe. A legismertebb híd a Dunán.

A Budavári Palotát ábrázoló aranyozott kép. Az épület Budapest egyik legkiemelkedőbb nevezetessége, a világörökség része.

Az Országházat ábrázoló aranyozott kép, amely Budapest egyik legismertebb középülete. A Magyar Országgyűlés és egyes intézményeinek székhelye.

A termék 23 karátos aranyozott felületre történő nyomtatással készül. Elegáns megjelenését a bézs színű paszpartu és az első osztályú fa képkeret is biztosítja. Felhelyezése a hátoldali fali akasztóval történik. Védelméről a könnyen eltávolítható átlátszó zsugorfólia gondoskodik. Előlapján az aranyozást igazoló jelzés, hátlapján pedig az aranyozást igazoló bizonylat látható.

Manufaktúránkban – a képek nyomtatásán kívül – minden kézzel készül. A keretvágástól kezdve a végső csomagolásig mindent mi készítünk, így a gyártás teljes fázisát figyelemmel tudjuk kísérni. Minden termékünket egy saját tanúsítvánnyal látjuk el. Ez a ceritifikát a képek hátoldalán található.

b2-Három-kép-Magyarország

 

SKU BPK303
18,200Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok