Zwack szett

Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 225 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót.

Összeállításunk ezt a hungarikumot mutatja be: Szamos Marcipán Unicumos desszert (27g), több mint 40 féle gondosan válogatott gyógy- és fűszernövény keverékéből készült Zwack Unicum (1dl) kiegészítve magyar motívumos tasakban (80 g) pálinkával töltött drazséval, kézzel készített díszdobozban elhelyezve, nemzeti színű szalaggal átkötve.

Az Unicumot a gyártó legendáriuma szerint 1790-ben alkotta meg II. József udvari orvosa, a Zwack család egyik őse. A történet szerint dr. Zwack, a császár udvari orvosa különleges gyógynövénylikőrrel kínálta uralkodóját, II. Józsefet, aki állítólag nem győzte magasztalni a csodálatos italt, és azt mondta, „Das ist ein Unicum!” „Ez egyedülálló!”

Erőteljesen keserű, száraz jellegű likőr, főként aperitifként fogyasztják étvágygerjesztő hatása miatt. Receptje titkos, az esztergomi Prímási- és Főkáptalani levéltárban van titkos letétben. Több mint negyven gyógy- és fűszernövény keverékéből készül. Hungarikumként tartják számon.

Könnyen szállítható, a repülőgép utasterére is felvihető. A csokoládé minőségét 5 hónapig őrzi meg.

Zwack-szett3-promohungary-sm990

SKU ZWS1
7,300Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok