Karácsonyi Tea dupla szett

A karácsonyi tea ajándék szett, 2 db-os Hollóházi porcelán teás csészével és csészealjjal, választható színű arany vagy fekete díszdobozban, arany szalaggal átkötve.

A világ talán egyik legnépszerűbb itala a tea. Élénkítő hatását ugyanis azok is élvezhetik, akik a kávét nem szeretik, vagy valamilyen oknál fogva nem fogyaszthatják. Mivel a teának csak pozitív hatása van az emberi szervezetre, ezért a teaivás világszerte szokássá vált.

A Luis Tea márka új, minőségi, prémium magyar márka, melynek minden egyes darabja különleges alkalommá változtatja a szürke hétköznapokat.

A teázáshoz sokszor hozzátartozik az elegáns környezet, egy finom porcelán teáskészlet.

A Hollóházi Porcelán, Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező porcelánipari vállalata. Azon a helyen, ahol ma a vállalat épületei állnak, több mint 235 éve folyamatos ipari tevékenység zajlik.

A Hollóházi porcelán őrzi a tradíciókat, az apáról fiúra szálló tudást, hidat teremtve ezzel letűnt korok és a jövő között. A finoman megformált, ízlésesen dekorált termékei a hétköznapi környezetbe is eleganciát és igényességet csempésznek.

Exkluzív Teás szettünk elkészítésénél így esett választásunk a Hollóházi porcelán teás csészére arany díszítéssel, kiegészítve arany díszítéses Hollóházi porcelán teacsészealjjal, Luis Téli Táj karácsonyi teával (100g), mely tea leginkább a tél marcipános- cseresznyés-fahéjas ízeit idézi fel.

A kézzel készített díszdoboz választható színű arany vagy fekete, melyet az aranyszínű szatén szalaggal átkötve teszünk teljessé.

Ajánljuk olyan női és férfi üzleti partnerek részére, akiket nem szeretnénk alkohol tartalmú termékkel megajándékozni.

Ez az ajándék a díszdobozon emblémázható. A repülőgép utasterében szállítható. A tea minőségét 1 évig őrzi meg, mely a terméken van feltüntetve.

b-Karácsonyi-Teás-szett-dupla-sm

SKU KTD02
29,700Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Logo Footer

Tel.: 0620 321 4771 --- Music Express Kft. --- 2360, Gyál, Kossuth u. 19/1