Skip to main content
2360 Gyál,
Kossuth u. 19/1
Hétfő-Péntek
9h - 17h

Merry Christmas Collection – Naturel

A karácsonyi díszdobozba egy Prémium belga étcsokoládé pasztilla 100% kakaótartalommal került. A pörkölt kakaóbabból készült 100% kakaótartalmú belga étcsokoládé pasztilla, hozzáadott cukrot és édesítőt nem tartalmaz, mindenféle adalékanyagtól mentes, a vegán a diabetikus, valamint a paleolit étrendbe is egyaránt beilleszthető. (100 g).

A pasztilla fogyasztható önmagában, illetve mindössze néhány perc alatt a saját ízlésünkre szabott isteni finom csokoládét készíthetünk belőle, de felhasználhatjuk süteményekhez, bonbonokhoz, kávéhoz, forró és jeges csokoládéhoz, öntetekhez.

Kiváló kiegészítője a kézműves natúr fekete áfonya lekvár. A Fekete áfonya lekvár 100% gyümölcs tartalmú (100 g). Cukor, tartósítószer és pektin mentes, ezért állaga lazább.

Az ajándékot egy üveg tokaji szamorodni teszi teljessé. A szamorodni, a Tokaj-hegyaljai borvidék egyik borfajtája. Legalább 21 tömegszázaléknyi természetes eredetű cukrot tartalmazó mustból szeszes erjedés útján nyert tokaji borkülönlegesség. A szamorodni jelentése, ’magán termett, magától termett’, vagyis úgy, ahogy termett, ahogyan magán a tőkén töppedt, aszúsodott meg a szem. Édes, 2020-as évjárat, 250 ml-es kiszerelésű. Egy kedves bor, illatában a mézeskalács fűszereivel.

A Merry Christmas Collection – Natural ajándékcsomagot diabetikus és natúr étrendet követők megajándékozásához ajánljuk.

8,000 Ft

(Az ár a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza.)

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0