Skip to main content
2360 Gyál,
Kossuth u. 19/1
Hétfő-Péntek
9h - 17h

A kifinomult üzleti és
protokoll ajándékozás

Hogyan kezdődött

A céget “Music Express – az ajándékvállalat” névvel akkoriban alapítottuk, amikor még nem létezett Paypal, Facebook, Instagram, Tik-Tok, de még weboldalak sem nagyon készültek, viszont Michael Jackson – History című CD albuma már az egész földet bejárta a CD lejátszókban és a híres zenész világkörüli turnéja éppen abban az évben fejeződött be, 1997-ben.

Arra gondoltunk, hogy a CD lemez mint eszköz, több értékes célra is használható lenne még, nem csak arra, amire akkoriban használták. A koncepciónk az volt, hogy zenei és később multimédiás CD lemezeken összegyűjthetnénk és bemutathatnánk Magyarországot, kiemelkedő zenei, kulturális, építészeti, kulináris értékeivel, érdemeivel, jellemzőivel, melyek az üzleti és hivatalos ajándékozásban megfelelően képviselnék az ajándékozó cégeket és szervezeteket, egyben építenék Magyarország hírnevét a világ sok-sok országában. Ezzel az alapvető elképzeléssel alapítottuk a cégünket akkor. E koncepcióval az üzleti és hivatalos ajándékozás világában egy valóban új utat nyitottunk meg akkor. Érthető és szerencsés módon nagyon sok magyar cég, szervezet és hivatal kezdte el támogatni az elképzelésünket azzal, hogy ajándékozásban a mi ajándékainkat választották, miközben növelték ezzel saját presztízsüket is.

1997

Az első kiadványaink

Az első kiadványaink között – melyek Magyarország legfontosabb látnivalóit foglalták magukba, klasszikus zenei darabok kíséretében -, olyan multimédiás és zenei CD-k is voltak, amelyek a leghíresebb magyarjainkat mutatták be, akik a tudomány területén, vagy éppen az építészet, zene, képzőművészet, irodalom, színművészet, sport és más területeken alkottak maradandót, értek el kiemelkedő eredményeket, és vitték Magyarország hírét a nagyvilágban. Ajándékként pedig természetesen ezt nem volt illetlen ötvözni egy kisebb palack Unicummal sem. Némely mai ajándék-összeállításunkban ez utóbbi ma sem hiányozhat.
2000

Az ezredforduló ajándéka

Szerencsések azon generációk tagjai, akik átmennek egy ezredfordulón. Bár látszólag úgy tűnhet, hogy csak egy évszám, a 2000. év vége egy nagyon fontos, érzelemdús, várakozásokkal, új reményekkel teli pillanat volt az egész földön. Mi akkor egy magyar Millenniumi nagy kiadvánnyal készültünk abban az évben.
2002

Magyarországot látni kell!

Az új „Magyarországot látni kell!” DVD népszerű rendezvény-ajándékká vált az első pillanattól. Az akkor kiadott DVD-s kiadványunk Magyarország számos kiemelkedően érdekes, értékes helyszínét mutatta be, több ezek közül az UNESCO világörökségi listáján is megtalálható. E világon egyedülálló helyszíneket Magyarországon mindenkinek érdemes megismernie, aki hazánkba érkezik.

2005

Karácsony: az ünnepek ünnepe

Ajándékokat készítő cégként természetesen a legfontosabb időszak számunkra minden évben a karácsony. A zene legalább annyira áthatja a világot, mint maga az ünnep, ezért kézenfekvő volt a zene ajándékozása karácsony idején az üzleti és hivatalos életben is. Szinte minden év végén új ajándék szettekkel készülünk erre az időszakra mi is természetesen.

2016

Vissza a gyökerekhez:
PromoHungary

A világ folyamatosan változik. Ez a technológiában fejeződik ki és érződik talán a legjobban, ami kihat az élet, a társadalom és az üzlet minden területére. A történelminek számító innovációk ma gyorsabban avulnak el, mint bármikor ezelőtt. Ez minden hosszútávon működő cégre erősen kihat.

A cégek hosszabb távú túlélését nagyban segíti, a környezetükben végbemenő, alapvető, gyors változások közepette, ha ismerik, ragaszkodnak és visszatérnek újra és újra a gyökerekhez. Ha a valódi értékes alappilléreket ismerik, értik és nem engedik azokat elveszni a változások viharaiban. Ezzel azt az identitásukat őrzik meg, ami megkülönbözteti, stabillá teszi őket a környezetükben. Az országokra ugyanez igaz. E gondolati sík mentén született meg a Music Express cég új koncepciója 2016 végéhez közeledve, amelynek a PromoHungary elnevezést adtuk. A legmélyebben hiszünk abban, hogy Magyarország, a magyar hagyományok, az elért történelmi eredményei ennek a kis országnak, a kiemelkedően eredményes személyiségei, a kultúrájának, művészetének, alkotásainak, termékeinek megismerése és megőrzése, ma sokkal fontosabbá vált, mint valaha. Ezt ötvözni és fenntartani úgy, hogy a Magyarországon működő cégek üzleti, protokoll, rendezvény és delegációs ajándékozásában minél többször és minél használhatóbban, értékesebben beépüljön és megjelenjen, fontos küldetésünkké tettük. E küldetés mentén jönnek létre a PromoHungary termékei, ajándékai ma.

2023

Authentic Hungarian Collection

Tevékenységünkkel azokat a cégeket, szervezeteket szolgáljuk ki, amelyek reprezentációjuk során is a magyar kultúrát, gasztronómiát, formát, múltat, illetve hagyományokat képviselő és támogató ajándékokat részesítik előnyben.

Minden olyan alkalommal, amikor egy sikeres vállalat a reprezentációs ajándékok kiválasztásán dolgozik, a cég vezetői szeretnék, ha olyan ajándékra esne a választás, amely méltó a vállalatukhoz. A Promo Hungary igyekszik olyan üzleti ajándékokat készíteni, amelyek színvonalban magasan kiemelkednek a hétköznapi üzleti ajándékok közül és a kultúrát is támogatják.

Válassza ki az önnek legjobban tetsző és a vállalatához legjobban illő kiadványunkat, s rákattintva informálódjon az esztétikus külső jegyeken túl a kiváló belső tartalomról is. Ismerje meg, hogy partnereink miképp vélekednek rólunk, s hogy termékeink által Ön és vállalata hogyan tehet szert nagyobb elismerésre partnerei körében.