Parliament and Tokaj

Parliament and Tokaj

Az Országházat új megközelítésben megismertető kötet bemutatja az Országház tervezését, építését, az épület mindennapi használatát, az ott folyó régi és mai életet,

Tovább

Sweet Spirits of Hungary

Sweet Spirits of Hungary

Magyaros összeállításunkban választásunk a díszdobozos, minőségi barackpálinkával töltött csokoládés bonbon, mely amellett, hogy valódi desszert hungarikum, kiváló kiegészítője is a kézzel festett Hollóházi porcelánkulacsba töltött, egy évig hordóban pihent Ó- barack pálinkának.

Tovább

Holloházi - Szamos

Holloházi - Szamos

A Szamos krémlikőr, Szamos Miklós a leghíresebb magyar marcipán készítő család tagjának eredeti receptje alapján, természetes mandula kivonat és növényesszencia felhasználásával készült. A kitűnő minőségű, egyedi tejszín krémlikőr mellé elegáns Hollóházi bonboniert választottunk a legújabb magyaros ajándék kollekciónkba.

Tovább

Executive Set - Men

Executive Set - Men

Különleges alkalmakkor kiemelt partnereinek ajándékozzon igazi különlegességet. A díszdobozban ezúttal Cerutti 1881 toll dísztokban, mágneszáras névjegykártyatartó, libamáj konzerv, 2006-os évjáratú 3 puttonyos Tokaji Aszú, Hollóházi porcelánkulacsban Óbarack pálinka található. Arany szatén szalaggal átkötve szállítjuk.

Tovább

Hungarikum válogatás

Hungarikum válogatás

Válogatás ajándék szett, a magyar népi kultúra kiváló elemeivel: Szatmári Szilvapálinka Hollóházi porcelánkulacsban (0,5 dl), Matyó hímzéses terítő (20 cm) nemzeti színű szalaggal átkötve, Kalocsai Porcelán kulacs (13cm) kézzel készített díszdobozban.

Tovább

Traditions of Hungary

Traditions of Hungary

A kifejezetten nőknek készült ajándékaink közül, választásunk most a 200 éves múltra visszatekintő matyó hímzésre esett. A fehér terítő kiváló kiegészítője a különleges hollóházi bonboniernek.

Tovább

Executive Set (for women)

Executive Set (for women)

Kifinomult eleganciájával kiemelt partnereinek megajándékozására kitűnően alkalmas összeállítás, olyan kiváló termékekkel, mint a díszdobozos Tokaji Aszúszem bonbon, egyedi Libamáj konzerv, mágnes-záras névjegykártyatartó, Cerutti toll, és Hollóházi porcelán bonbonier, díszdobozban, arany szatén szalaggal átkötve.

Tovább

Feel Hungary!

Feel Hungary!

Az akác az 1700-as években került az Alföldre. Magyarországon van jelenleg Európa akácerdeinek fele, ráadásul nagyobb részben tiszta állományú akácerdő. A hazánkban előállított mézek közül világszerte az akácméz a legismertebb. Különleges minőségű, igazi hungarikum. Íze enyhe, kellemesen édes, nem karakteres, kevésbé savas. Illata az akácvirágra emlékeztet.

Tovább

Budapest Tea szett dupla

Budapest Tea szett dupla

Elegáns Hollóházi porcelán teás csésze platina díszítéssel, plusz porcelán csészealj, Welcome to Budapest teával (80g), választható színű ezüst vagy fekete díszdobozban nemzeti színű, bordó vagy arany színű szalaggal átkötve

Tovább

Budapest kép szett

Budapest kép szett

Összeállításunk Budapest legjelentősebb nevezettességei közül a Budai Várat mutatja be exkluzív, 23 karátos aranyozott keretben. Kiegészítőként, világhírű Zwack Unicumot helyeztünk el rendkívül ízletes Szilva ízben a kézzel készített díszdobozban.

Tovább

Hungarian Masterpieces

Hungarian Masterpieces

A Magyar Mesterművek címmel készített ajándékunk zenei lemezén Liszt Ferenc két klasszikus remekműve, a Tasso és az Orpheus hallható - melyeket hangszerelésük miatt is, igen különleges hely illet meg a „Szimfonikus költemények” sorában

Tovább

Treasures of Tokaj - Tokaj Kincsei

Treasures of Tokaj - Tokaj Kincsei

A Tokaji Aszú több mint fél évezredes világhírnévnek örvendő magyar különlegesség, amelyet egykor Európa királyi asztalainál csak olvadt aranyként emlegettek. Az exkluzív szett a Tokaj borvidék legismertebb termékeit, Tokaji Aszút és Aszúszem bonbont tartalmaz.

Tovább

Authentic Hungarian Collection

Authentic Hungarian Collection

A kiadvány zenei lemezén Johannes Brahms Magyar Táncai-t hallhatjuk, míg kiegészítőként a magyar népi kultúra egyik fontos elemét, Szatmári Szilvapálinkát választottunk, melynek további exkluzivitását adja, hogy Hollóházi porcelánkulacsban került a díszdobozba.

Tovább

Holloháza - Szamos Klasszikus szett

Holloháza - Szamos Klasszikus szett

Minden terítéken jól mutatnak a klasszikus porcelánok. A Hollóházi Porcelánmanufaktúra 1777-ben alakult meg és Magyarország legrégebbi porcelángyárának számít, 2017 óta pedig hungarikum.

Tovább

Logo Footer

Tel.: 0620 321 4771 --- Music Express Kft. --- 2360, Gyál, Kossuth u. 19/1