Unicum Szilva szett

A Zwack Unicum Szilva két igazi hungarikumot ötvöz, az Unicumot és a hazánkban is őshonos szilvát. A likőr különlegességét az adja, hogy az italt a világon egyedülálló módon tölgyfahordóba halmozott aszalt szilván érlelik.

SKU USZCS-01
7,900Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Hungarikums and the Tokaji

A lenyűgöző képekkel gazdagon illusztrált – angol nyelvű - könyvben a magyarság legkiemelkedőbb teljesítményeit ismerhetjük meg. Egyedülállóan izgalmas életutak, gasztronómiai kitérők, kultúrtörténeti érdekességek teszik ezt a kötetet igazán színessé.

SKU HKT-01
16,900Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

The Book of Hungarikums - könyv

A The Book of Hungarikums új, angol nyelvű könyv,olyan fotóalbum, mely a hungarikumok világába kalauzolja el az érdeklődőket. A lenyűgöző képekkel gazdagon illusztrált könyvben a magyarság legkiemelkedőbb teljesítményeit ismerhetjük meg.

SKU BOH-1
5,713Ft
(a 5% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

A nevezetes magyar Országház könyv

Török András - Budapest -, író újszerű megközelítéssel mutatja be az Országházat és az azt körbeölelő teret. A színes, történetközpontú szöveget korábban soha nem látott archív képek, valamint a tér 2014-es felújítását vezető Wachsler Tamás exkluzív fotói illusztrálják.

SKU FPB-1
5,800Ft
(a 5% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Rubik Hungarikum - válogatás

Rubik Ernő 1975-ben alkotta meg a Rubik-kockát és az elmúlt három évtized alatt folyamatosan a legkeresettebb játékká vált a világon.

SKU RBSZP-1
9,750Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok