The Book of Hungarikums - könyv

A The Book of Hungarikums új, angol nyelvű könyv,olyan fotóalbum, mely a hungarikumok világába kalauzolja el az érdeklődőket. A lenyűgöző képekkel gazdagon illusztrált könyvben a magyarság legkiemelkedőbb teljesítményeit ismerhetjük meg.

SKU BOH-1
5,713Ft
(a 5% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

A nevezetes magyar Országház könyv

Török András - Budapest -, író újszerű megközelítéssel mutatja be az Országházat és az azt körbeölelő teret. A színes, történetközpontú szöveget korábban soha nem látott archív képek, valamint a tér 2014-es felújítását vezető Wachsler Tamás exkluzív fotói illusztrálják.

SKU FPB-1
5,800Ft
(a 5% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Rubik Hungarikum - válogatás

Rubik Ernő 1975-ben alkotta meg a Rubik-kockát és az elmúlt három évtized alatt folyamatosan a legkeresettebb játékká vált a világon.

SKU RBSZP-1
9,750Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Rubik Zwack szett

A Rubik-kockát eredeti nevén bűvös kockát 45 éve találta fel ifjabb Rubik Ernő, melyet ma a legnagyobb magyar találmányok között tartanak számon. Rövid idő alatt terjedt el az egész világon. Népszerűsége olyannyira töretlen, hogy máig 2 évente rendeznek Rubik-kocka világbajnokságot.

SKU RBUNN-1
7,700Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Rubik Unicum Budapest szett

Ebben a Rubik-Zwack szett összeállításban a Rubik-kockával Budapest nevezetességeit rakhatjuk ki. A művészi értékű fotóknál azonban nemcsak a sorrend számít, hanem, hogy a kép minden kockája megfelelő szögben álljon. A hagyományos Rubik kockánál nehezebb feladat, hiszen nem elég a képlet, vagy a gyakorlat, követni kell mi hová kerül.

SKU RBUSZ-1
8,700Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok