Matheus Classic - Pálinka

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

SKU PRMP-1
6,800Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Hétszölő Tokaj Selection - Bio

A Tokaj-Hegyalja szívében, a Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok első osztályú területei több mint ötszáz éve szakadatlanul szolgálnak uralkodói családokat, a magyar arisztokráciát és a tokaji ínyencségekre vágyó borkedvelőket. Az első évektől kezdve a birtok mentes a kártékony vegyszerektől. 2014-től a teljes terület átállt organikus gazdálkodásra.

SKU HSZB-1
6,200Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Unicum Szilva szett

A Zwack Unicum Szilva két igazi hungarikumot ötvöz, az Unicumot és a hazánkban is őshonos szilvát. A likőr különlegességét az adja, hogy az italt a világon egyedülálló módon tölgyfahordóba halmozott aszalt szilván érlelik.

SKU USZCS-01
8,300Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Hungarikums and the Tokaji

A lenyűgöző képekkel gazdagon illusztrált – angol nyelvű - könyvben a magyarság legkiemelkedőbb teljesítményeit ismerhetjük meg. Egyedülállóan izgalmas életutak, gasztronómiai kitérők, kultúrtörténeti érdekességek teszik ezt a kötetet igazán színessé.

SKU HKT-01
16,900Ft
(a 27% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

The Book of Hungarikums - könyv

A The Book of Hungarikums új, angol nyelvű könyv,olyan fotóalbum, mely a hungarikumok világába kalauzolja el az érdeklődőket. A lenyűgöző képekkel gazdagon illusztrált könyvben a magyarság legkiemelkedőbb teljesítményeit ismerhetjük meg.

SKU BOH-1
5,713Ft
(a 5% ÁFA-t még nem tartalmazza)

Cikk folytatása

Az áruházba belépéshez regisztrációra van szükség

A katalógus áttekintéséhez nincs szükség regisztrációra

A katalógusban a termékek csak regisztráció után, vagy ha Ön már regisztrálva van az oldalunkon, akkor belépés után rendelhetőek meg.

További kapcsolódó ajándékok